Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Zomerfeest zomers van start

17 augustus. Het jaarlijkse Zomerfeest van Schipluiden is onder zomerse omstandigheden van start gegaan met het amusante spel: "Spelen van de Lui". Zes teams moesten met kracht, behendigheid en slimheid een serie opdrachten vervullen. Het publiek op de tribune amuseerde zich kostelijk. Het is goed te weten dat het team van de brandweer als eerste eindigde! Zie ook Zomerfeest: het tweede weekend.

De jaarlijkse Zomerfeest drie-kerkendienst op zondagmorgen kreeg dit jaar de titel: 'Kasteeldienst' en werd gehouden nabij het torentje van het vroegere kasteel Keenenburg. 's Middags en 's avonds was er uiteraard het jeu de boules, maar wel met een Duits tintje. Maar liefst 120 teams speelden voor de winst en vooral de lol. Voor de kleine kinderen was er "Puin in de dierentuin"; voor de ouderen het "Gangsters Paradise". Ook de volgende dagen zijn er overdag en 's avonds veel activiteiten voor jong en oud. Het Zomerfeest duurt tot en met de volgende zondag.

Spelen van de Lui

Spelen van de Lui

Spelen van de Lui

Spelen van de Lui
Hoever kunnen Tamagotsies hun eieren gooien?

120 teams 'vechten' voor de bokaal

Studio Zomerfeest

Tijdens Studio Zomerfeest (maandagavond) werden bezoekers uitgenodigd om een rondje te maken over het Zomerfeestterrein en te kijken naar wat de publieke- en commerciële omroepen in petto hadden; dat is nog eens wat anders dan thuis zappen-op-de-bank... Van TV bekende programma's werden Zomerfeest speciale versies gemaakt, zoals 'Eén tegen 't Zwikkie', 'Schiplui's Next Top Model', 'Tussen Kunst & Nietsch', 'All you need is a caravan', 'Herrie in Hells' Kitchen' kregen een. De lokale antiquair beoordeelde door het publiek meegebrachte oude spullen en schatte de geldelijke waarde van de objecten. De lokale schoonheden betraden de catwalk in diverse creaties, waarna de moeilijke taak kwam voor de jury om de winnares aan te wijzen. Uiteraard was er ook muziek bij 'D!k in concert' en Jack in the Box: Live!''. Een leuke TV-loze avond dus!

Studio Zomerfeest

Studio Zomerfeest

Studio Zomerfeest

Studio Zomerfeest

Studio Zomerfeest

Studio Zomerfeest

Studio Zomerfeest

Waterspelen blijven een succesnummer

Als het weer maar een beetje meewerkt (en dat deed het), kunnen de waterspelen eigenlijk niet kapot. Donderdagmiddag is het vaste prik tijdens het Zomerfeest: Waterspelen! Lekker rommelen met water, zeepsop en af en toe wat modder en kroost. De formule is simpel. Elke groep met hun leider doet bij toerbeurt de verschillende waterspelen. De beelden spreken voor zich...

Waterspelen

Waterspelen

Waterspelen

Waterspelen

Waterspelen

Zie ook Zomerfeest: het tweede weekend.

12 april 2024