Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Ben jij <24 jaar? Kan je goed organiseren?
Heb je een ijzersterk idee? Maar geen geld om het uit te voeren?
Bij Fonds1818<24 kan je maximaal € 3.000,- aanvragen om jouw idee

Een spannende speelfilm over een kunstroof gemaakt door jongeren met één educatieve ondertoon. Keti Koti: een festival ter herdenking van het afschaffen van de slavernij. Gezond ontbijten op school. Zomerfestival voor jongeren. Dit zijn maar een paar voorbeelden van projecten die zijn bedacht en uitgevoerd door jongeren onder de 24 jaar. Zij kregen steun van Fonds 1818 dankzij de speciale spelregels.

Er leven veel goede ideeën onder jongeren maar het komt er lang niet altijd van die ideeën ook uit te voeren. Geld is een probleem. Om donaties of subsidies aan te kunnen vragen moet de aanvrager aan veel voorwaarden voldoen zoals het oprichten van een stichting of vereniging.

Fonds 1818 heeft het voor deze jongeren onder de 24 gemakkelijker gemaakt om een donatie van maximaal € 3.000,- aan te vragen. Het oprichten van een stichting of vereniging is voor hen niet meer nodig.
Voorwaarden zijn wel:

Fonds1818<24

  • Je organiseert het project met minimaal 3 jongeren onder de 24 jaar,
  • Het heeft een maatschappelijk / cultureel doel,
  • Het is openbaar toegankelijk,
  • Het vindt plaats in de regio van Fonds 1818 (Den Haag, Delft, Midden-Delfland, Zoetermeer, Leiden, Duin- en Bollenstreek en tussenliggende gemeenten).

Meer informatie en een quick scan om te kijken of jouw project aan onze voorwaarden voldoet vind je op www.fonds1818-24.nl.

Fonfs1818<24 poster

Bron: Persbericht Fonds1818

11 april 2024