Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Midden - in het - Delfland lancering

Op 26 januari werd de nieuwe website gelanceerd die de activiteiten van tien ondernemers van kleinschalige bedrijven die werkzaam zijn in het gebied op de kaart moet gaan zetten. De bedoeling is vooral om de inwoners van de omliggende gemeenten te laten kennis maken met wat Midden-Delfland hen kan bieden. Bezoekers van de nieuwe website kunnen gericht gaan zoeken naar informatie, producten, arrangementen en activiteiten in Midden-Delfland.

In de hooiberg van Hoeve Bouwlust werden de gasten ontvangen met koffie en thee en hadden de deelnemende organisaties elk een eigen presentatie opgesteld. De openingshandeling werd verricht door burgemeester Rodenburg. Op het grasland achter de boerderij stond een muur met gesloten deur opgesteld. Met een grote sleutel opende hij de deur naar het er achter liggende landschap van Midden-Delfland. Geproost werd er met een lekker druivendrankje. De website www.middeninhetdelfland.nl werd daarna geïntroduceerd door Peter Vermeulen (Verba). Na een klop op de digitale deur is het burgemeester Rodenburg die hoogst persoonlijk de bezoekers van de site verwelkomt. Hierna kan de bezoeker zelf zijn weg zoeken naar informatie.

Midden in het Delfland website - 26 januari 2008

De website Midden in het Delfland

De mooi opgebouwde website kenmerkt zich door de verschillende zoekmogelijkheden naar activiteiten, excursies, arrangementen, kinderfeestjes, horeca, overnachten en streekproducten. Veel arrangementen worden door meerdere organisaties ingevuld. Bij voorbeeld het 'Pontje Honingzoet', dat begint bij Hoeve Bouwlust. Op de tandem gaat het vervolgens naar Imkerij de Bijzaak waar een rondleiding wordt gegeven. De lunch wordt weer geserveerd op Bouwlust, waarna een leuk spelletje Boerengolf wordt gespeeld in de weilanden van de Dorppolder. Veel van de arrangementen kunnen overigens naar wens worden aangepast. Een overzichtelijke Google kaart geeft aan waar de deelnemende organisaties zich bevinden.

Midden in het Delfland website - 26 januari 2008

Met het aankomende toeristenseizoen voor de deur kunnen groepen, als bijvoorbeeld families en bedrijven, veel inspiratie opdoen met deze website en een prachtige dag organiseren in ons mooie Midden-Delfland gebied! Proost!

Midden in het Delfland website - 26 januari 2008 - Proost!

13 april 2024