Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Midden-Delfland Dag zaterdag 21 juni 2008 - 'De wereld van Midden-Delfland'

21 mei 2008. Wie Midden-Delfland binnenrijdt vanuit de steden heeft vaak de sensatie een 'andere wereld' binnen te komen. Vanuit een wereld vol drukte, bebouwing en haast, opent zich 'de wereld van Midden-Delfland', een gebied waar de seizoenen het leven bepalen, onthaasting zich afwisselt met dag-en-nacht buiten werken, waar de koeien traag herkauwen en de wind de bomen streelt.

Midden-Delfland zal spoedig vol hangen met posters die de Midden-Delfland Dag 21 juni 2008 aankondigen. Het prachtige programmaboekje, boordevol met activiteiten, is (binnenkort) op veel plaatsen, zoals supermarkten, verkrijgbaar. Klik hier voor een digitale (PDF) versie van het boekje.

Midden-Delfland is trots op haar wereld en heeft inmiddels allang begrepen dat deze wereld niet langer een achtergebleven stukje Randstad is, maar een oase waar meer dan een miljoen mensen in de omliggende steden soms naar kunnen verlangen.

Tweede lustrum

Het boerenleven, natuur en open landschap staan tijdens de 10e Midden-Delfland Dag weer centraal. Vele agrarische bedrijven openen hun deuren voor een bezoek of rondleiding en streekproducten kunnen worden geproefd en gekocht. Voor kinderen zijn er vele activiteiten zoals vlotje varen, panna voetbal, (kunst)koe melken, een ritje in de huifkar. Bedrijven en organisaties presenteren zich op verschillende braderieën. Ook is er tijdens de dag aandacht voor kunst; van een exposities tot concerten.

Midden-Delfland Dag 21 juni 2008

Zomerkoningin

Om 10.00 uur wordt de dag geopend bij de Karperhoeve in Zuidbuurt door de Zomerkoningin die, samen met acteurs en muzikanten met een traditioneel wagenspel, de zomer komt brengen. Een speciaal uitgezette fietsroute voert u langs de activiteiten en opengestelde bedrijven, een routekaart is vanaf 10.00 uur verkrijgbaar op 8 startpunten in het gebied.

Voor meer informatie: www.middendelflandvereniging.nl

Midden-Delfland Dag 21 juni 2008

Midden-Delfland Dag 21 juni 2008

Foto's Henk Groenendaal.

12 april 2024