Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

'Van Nozems tot Melkbrigade'

Woensdagavond 27 augustus is in de bibliotheek van Maasland een informatieavond gegeven over het project 'Van Nozems tot Melkbrigade', de jaren 50 in Maassluis en Midden-Delfland. Vol enthousiasme hebben de bestuurders van de diverse ouderenorganisaties kennis genomen van dit boeiende project. Door middel van diverse aansprekende thema's worden de jaren 50 van de vorige eeuw in de spotlights gezet, waarna diverse leuke en zinvolle activiteiten in de bibliotheek voor senioren zullen volgen.

Kon u helaas niet bij de startbijeenkomst aanwezig zijn? U kunt zich nog wel aanmelden voor dit project! Met name zoeken we nog mensen zowel uit Maassluis als uit Midden-Delfland die boeiende verhalen kunnen vertellen over de jaren 50 en we zoeken mensen die de vertelde verhalen kunnen opschrijven of een interview kunnen afnemen. Wilt u zelf een interessant verhaal schrijven over die eerste jaren na de Tweede Wereldoorlog, een periode van opbouw in Nederland, dan bent u ook van harte welkom.
Wilt u actief meedoen met het project 'Van Nozems tot Melkbrigade', neemt u dan contact op met Wendie Wilders, bibliotheek Maassluis 010-5925211 of via de mail wwilders@bibliotheekmaassluis.nl.

12 april 2024