Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Kinderboekenweek in de bibliotheken

De 54ste editie van de Kinderboekenweek vindt plaats van 1 t/m 11 oktober 2008. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het in het teken van poëzie. Tijdens de Kinderboekenweek organiseren de bibliotheken van Maassluis en Midden-Delfland weer een heleboel activiteiten.

In Den Hoorn en Maassluis is een speurtocht naar gedichten uitgezet 'Speur een gedicht!'. De speurtocht is in de bibliotheek en kan gedaan worden van 1 t/m 11 oktober op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.30 tot 13.00 uur. De speurtocht is gratis en is voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Kinderboekenweek 2008

In Den Hoorn treedt op dinsdag 7 oktober het Kindertheater Peet Vermeulen op om 15.30 uur. De prijs voor de voorstelling is € 1,00 maar lever jij je eigen gedicht in dan krijg je het kaartje gratis!

In Maasland geeft Gerrie Smaal 2 knutselworkshops op woensdag 1 oktober. De eerste workshop begint om 13.30 uur en de tweede om 15.30 uur. Naar aanleiding van gedichten over wind en vogels wordt een windgong gemaakt. De prijs is € 4,00 en vooraf aanmelden is heel prettig want er is een beperkt aantal plaatsen. De workshops zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

In Schipluiden is op woensdag 1 oktober een gedichtenactiviteit 'Vers geblazen'. Je maak een eigen gedicht en je laat hem zweven. De activiteit duurt van 14.00 tot 15.30 uur en is gratis voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar, maar vooraf inschrijven is gewenst, want ook hier geldt: 'vol is vol'.

Bibliotheek Den Hoorn

Bron: Bibliotheek Maassluis | Midden-Delfland.

11 april 2024