Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Side'acts in Schipluiden bij het Varend Corso, zondag 3 augustus

In Schipluiden verzorgt Arti Delflandiae ook dit jaar weer gezellige side'acts bij de doorvaart van het Varend Corso. Vanaf 12.00 uur is er in de Dorpsstraat een streekmarkt, er zijn draaiorgels, straatacts en - inmiddels een traditie - voor u zingt het Smartlappenkoor Maassluis.

De streekmarkt wordt georganiseerd in samenwerking met de stichting h'Eerlijk Delfand. In een tiental kramen kunt u eerlijke producten uit Delfland en Westland proeven en kopen. Zuivel, groenten en fruit, honing, jam, Westlandse druiven, wijn en andere producten. Ook is er informatie over de streek bij de kramen van de Midden-Delfland vereniging en de Agrarische Natuurvereniging Vockestaert. En in bijzonder vind u informatie van de Boerderijenstichting Zuid-Holland over de verlichte boerderijen route die in november dit jaar zal plaats vinden in Midden-Delfland.


Foto: © Jan van der Loos.

Kortom: welkom bij het Varend Corso en Arti Delflandiae in Schipluiden.

Om met zoveel mogelijk bewegingsruimte te kunnen genieten van dit evenement wordt u vriendelijk verzocht uw auto, motor, fiets of bromfiets buiten het dorp te parkeren. Er zijn voldoende voorzieningen, volgt u de aanwijzingen van de verkeersregelaars en de politie.

12 april 2024