Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

h'Eerlijk Delfland vlag aan Zuivelboerderij van Winden

9 februari. Op de Zuivelboerderij van Van Winden aan de Gaagweg 36 te Schipluiden werd de 'eerste' vlag van de organisatie h'Eerlijk Delfland gepresenteerd door Mirjam Warnars!! Zij gaf een korte inleiding over het ontstaan en de doelstelling van de organisatie, waarna zij de eerste vlag overhandigde aan de familie Van Winden. Nadat Nelly en John poseerden met hun vlag kreeg hij een mooie plek naast de ingang van de winkel.

De organisatie h'Eerlijk Delfland en hun vlag staan voor de productie, promotie en vermarkting van streekproducten van Delfland en omgeving en zal vanaf nu op meerdere plekken in de regio te zien zijn. Zuivelboerderij van Winden is de eerste winkel die sinds 2000 actief is in de gemeente Midden Delfland met streekproducten. Sindsdien hebben veel mensen de boerderij gevonden voor h’eerlijke melk, yoghurt, kwark, eieren en vele soorten eigengemaakte boerenkaas.

Ook hebben John en Nelly van Winden zich opengesteld voor de verkoop van producten van andere producenten uit het gebied. Zo is er een keur aan lekkernijen te vinden in hun boerenlandwinkel: Jam, Mosterd, Honing, Advokaat, Vruchtensappen, etc. Afhankelijk van het seizoen zijn er verse groenten en fruit te koop en is er informatie te vinden over agro-recreatieve activiteiten in de omgeving.

Boerderij van Van Winden Gaagweg Schipluiden

Minimarkt

Het publiek dat speciaal voor de onthulling naar de boerderij was gekomen kon natuurlijk de diverse streekproducten ook proeven (en kopen) op het mini-marktje dat in de warme zon was opgesteld. Ook kon op de boerderij rondgekeken worden. In de stallen liepen de imposante koeien op hun gemak wat rond of aten van het gras. Ondanks het schitterende weer mochten ze nog niet de wei in.

Boerderij van Van Winden Gaagweg Schipluiden

Boerderij van Van Winden Gaagweg Schipluiden

Boerderij van Van Winden Gaagweg Schipluiden

Boerderij van Van Winden Gaagweg Schipluiden
Boerderij van Van Winden Gaagweg Schipluiden.

12 april 2024