Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Midden-Delfland halve marathon

1 maart. Na een natte en onstuimige nacht met storm windkracht 9 en rukwinden tot 120 km/uur klaarde het gelukkig in de loop van zaterdag 1 maart prachtig op. De wind was ook wat bedaard maar toch bijzonder stevig te noemen, met name op de dijken en de stukken door de Duifpolder.

De 225 lopers bleven daarom toch vooral in groepen lopen. Al snel na de start vormden vijf lopers twee kleine kopgroepjes waaruit uiteindelijk ook de eerste vijf plaatsen kwamen. De snelste tijd was voor Willem Lenting (226) met 1.14.06. Daarna volgden Ron v.d. Berg (758) Jelle Zwinkels (250), Paul de Koning (859) en Hans Middelburg (105). Snelste dame was Carola Nell (977) met een tijd van 1.30.52. De poedelprijs was voor Trudy Regout (913) met een tijd van 2.08.43.


Midden-Delfland halve marathon
"waar men op z'n smalst van het wijdst kan genieten."

Op zaterdag 1 maart zal er de vijfde editie van de Midden-Delfland halve marathon worden gelopen tussen Schipluiden en Maasland. "De Hardloper" uit Schipluiden en Thof uit Maasland kunnen terugkijken op een zeer geslaagde vierde editie vorig jaar. Het sportieve en recreatieve karakter zal zorgen voor een mooie prestatieloop en een prachtige voorbereiding op o.a. de Rotterdam marathon. Tevens wordt er een 12,4km Roparun sponsorloop gehouden.

De loop is samengesteld uit delen van de Duifpolderloop (van de Hardloper) en de Groene Oaseloop (van Thof Running). Het parcours begint in Schipluiden richting Kwakelweg. Dan de Duifpolder rond en richting Maasland, alwaar men via de 's Heerenstraat (door het mooie, karakteristieke centrum van Maasland), de Kluiskade, de Trekvlietkade en de Kwakelweg naar Schipluiden terug keert. Kortom, het belooft een mooie en vooral gezellige run te worden.

De inschrijving alsmede douche- en kleed gelegenheid is in de Dorpshoeve aan de Keenenburgweg in Schipluiden. 

Inschrijven kan vanaf 11.30 uur tot 20 minuten voor de start en bedraagt: € 6,00 met een herinnering
en € 4,00 zonder herinnering.

Midden-Delfland halve marathon 2007
Midden-Delfland halve marathon 2007.

De start is om 13.30 uur aan de Burgemeester Van Gentsingel

Parkeergelegenheid is volop aanwezig bij de voetbalvelden aan de Tiendweg in Schipluiden (bij de voetbalvelden).

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot:

Voor Schipluiden:

  • Jacob v.d. Spek Tel: 015-3809109
  • Aad Kracht Tel: 015-3808321

Voor Maasland:

  • Dinie van Berkel Tel:06-55872067

12 april 2024