Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Zomerfeest Schipluiden - 16-24 augustus

Met bijna 30 activiteiten in negen dagen biedt de 37ste editie van het Schipluidense Zomerfeest voor iedere dorpsbewoner wel iets moois. Naast de vaste onderdelen als het Jeu de boules, de oecumenische kerkdienst (dit jaar bij de fundamenten van kasteel Keenenburg) en de Watermiddag is er ook steeds weer een aantal nieuwe onderdelen en thema's. Bij de 'Boer zoekt Bezoek' activiteit op zaterdag 23 augustus kunnen deelnemers (hernieuwd) kennismaken met het Midden-Delfland gebied en de producten van Midden-Delfland. 'Wie is de Mol?' op dinsdag belooft een spannend avontuur te worden. Het Schipluidens Zomercarnaval op de tweede zaterdagavond belooft vooral een warme avond. Als vanouds is de afsluiting op zondag op het feestterrein aan de BM singel.

Het volledige programma is inmiddels huis-aan-huis bezorgd in Schipluiden. Ook op de website van het Zomerfeest Schipluiden staat het programma en is veel meer informatie te vinden.

Klik hier voor twee pagina's Zomerfeest 2008.

Jeu de boules

Waterspelen voor de jeugd

De Finale voor iedereen!

12 april 2024