Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

De Winter Efteling mag jij en je vrienden niet missen!

Zodra de dagen korter worden en de schemering eerder haar intrede doet, is het weer tijd om de poorten van de Winter Efteling te openen. In de winter is de Efteling sprookjesachtiger dan ooit. Laat je betoveren door prachtig verlichte attracties, fonkelende lichtjes en feestelijke lampion-slingers in de avondschemering.

Maak een ritje in de donkere achtbaan, eet een lekkere stamppot, kijk of vrouw holle het laat sneeuwen of warm op bij de kniperende houtvuren op het idyllische Anton Pieckplein. Eigenlijk krijg je van de Winter Efteling geen genoeg. Op dinsdag 30 december organiseert het jongerenwerk in de gemeenten Westland, Maassluis en Midden Delfland een uitstapje voor jongeren van 11 t/m 18 jaar naar de Winter Efteling. We vertrekken met de bus om 11.00 uur vanuit Naaldwijk en vanaf 11.15 uur vanuit Maasland. Alle deelnemers kunnen op eigen gelegenheid de dag doorbrengen in het park en om 20.00 uur verzamelen we ons bij de uitgang en vertrekken we richting huis. De thuiskomst wordt geschat op 22.00 uur.

De kosten van deze activiteit zijn inclusief het vervoer en de entree in het park 20 euro p.p.
Inschrijven moet voor 26 december gebeuren via jongerenwerk@rocmon3aan.nl 

Wel moeten we erbij vermelden dat de Vliegende Hollander, Bobbaan, Python, Piraña, Roeivijver en Pegasus zijn niet geopend tijdens de Winter Efteling.
Voor meer info over de Efteling, kijk op www.efteling.nl 
Voor meer info over het jongerenwerk, surf naar www.jongerenwerk-westland.nl.

Winter Efteling - 30 december 2008.

Bron: Persbericht 15 december Jongerenwerk Westland en Midden-Delfland

11 april 2024